17.03.2010 г., 12:53 ч.

На разсъмване... 

  Поезия » Любовна
488 0 2

Сбогом, мое щастливо сърце,                                                                                                          казвам ти "сбогом" и пак на разсъмване                                                                                   тръгвам да търся онези ръце,                                                                                                        дето в съня ми ме искаха тръпнещи...                                                                                                                                                                                                                                                        Сбогом на вас, мои тъжни очи,                                                                                                        а в съня ми вий бяхте щастливи,                                                                                                    плачехте тихо за нея призори,                                                                                                     за очите ù -толкоз красиви...                                                                                                                                                                                                                                                                         Сбогом  на този безличен живот,                                                                                                    чака ме друг, във съня ми,                                                                                                                с обич и страст - пълен с много любов,                                                                                       вечна опора в деня ми...                                                                                    

© ВЕСЕЛИН СТЕФАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах стиха ти,особено последния куплет.Поздрав.
  • втори куплет, трети стих- кофти е
    мислех че жена е автора
    защо е така ... наклонен

    и как да разбирам последния куплет
    ... животът насън ти е опора в деня?
Предложения
: ??:??