Сбогом, мое щастливо сърце, казвам ти "сбогом" и пак на разсъмване тръгвам да търся онези ръце, дето в съня ми ме искаха тръпнещи... Сбогом на вас, мои тъжни очи, а в съня ми вий бяхте щастливи, плачехте тихо за нея призори, за очите ù -толкоз красиви... Сбогом на този безличен живот, чака ме друг, във съня ми, с обич и страст - пълен с много любов, вечна опора в деня ми...
© ВЕСЕЛИН СТЕФАНОВ All rights reserved.