3.12.2008 г., 7:55 ч.

На рождения ми ден 

  Поезия » Любовна
733 0 1

Днес е рожденият ми ден
очаква се щастлив да бъда.
Не искам да те съдя,
но без теб няма щастие за мен.

 

Плени ме ти,
сложи ме в окови,
а в онзи петък
сякаш ме отрови.

 

Помисли, че съм те излъгал
не ми прости това,
аз примирих се
и останах сам в нощта.

 

Където и да ходя, ти си с мен,
тук, в сърцето мое,
обичам те, макар сега
друг да е твоята мечта.

 

Чудя се дали остана нещо в теб
от чувствата предишни,
или сковано е сърцето в лед
и не те интересувам аз и мойте мисли.

 

Тези мисли всяка вечер са за теб,
едничка моя на света,
искам при мен да те взема,
това е едничка ми мечта.

 

На рождения ми ден,
трябва да си пожелая нещо,
теб желая те до мен,
усмихната горещо.

© Иван Батев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това стихче ти се е получило!? Продължавай да опитваш имаш потенциал!..а и много се радвам на младите в сайта!
Предложения
: ??:??