25.05.2008 г., 18:17 ч.

На сбогом 

  Поезия » Любовна
607 1 1
Cега съм тук, а теб те няма.

Не осъзнаваш, че вината е голяма.

Сега съм тук, а ти не си

и се чудя аз къде си ти.

 

Сега съм тук, а теб те няма.

Сърцето ми - бездънна яма.

Къде си аз не зная

и само и единствено гадая...

 

Сега съм тук, а теб те няма.

Вече не си чак толкоз пряма.

Бягаш и се криеш -

вината да убиеш.

 

Сега съм тук, а теб те няма.

Кога ще се върнеш аз не зная.

Омръзна ми да чакам

и скоро май, че ще избягам.

 

Сега съм тук, а теб те няма.

Потъна ти в забрава.

Уморих се и си тръгвам.

Няма вече тукa да замръквам.

 

Още съм тук, а теб те няма.

Искам да изчезне болката голяма.

Не мога хем да чакам, хем да тичам.

В застой да бъда изобщо не обичам.

 

Сега съм тук, а теб те няма.

И вината ми вече дори я няма.

Сега изчезвам, но ако се върнеш

празна спирка ти ще зърнеш.

 

Тръгвам и последните слова оставям.

Да ме търсиш - правото ти давам.

Да страдаш като мен ти разрешавам.

Да ме обвиняваш ти забранявам.

 

Тръгнах и дано не съм сгрешила.

Да се обърна не съм си и помислила.

Чух вик и стон, и плач зад мен,

но го оставих в този ден.

© Мирела Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла в сайта! Не се обезкуражавай от оценката, която виждам, че ти е дадена, а продължи да пишеш, за да се усъвършенстваш. Аз няма да поставям оценка.
Предложения
: ??:??