7.04.2017 г., 9:51 ч.

На себе си изневерих 

  Поезия » Друга
273 1 6

Бродя в море от мечти,
лутам се из висини.
Не виждам бисери в очи,
не усещам, как гори.

Неусетно, се изморявам
и на себе си, изневерявам.
От лъжи и измами,
себе си ли, да предам.

Съдба преплува, в моята душа
и не виждам, аз самота.
Бавно препуска любовта,
в тази похота.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??