21.03.2024 г., 6:16 ч.

На сердце не прикажеш… 

  Поезия » Друга
94 0 2

„На сердце не прикажеш…”
 
Отдавна
    знам,
         че няма
        школа
            за поети, 
за да 
       те учат – 
    на рими,
        строфи,
            ямб,
                хорей…! 
Не се 
    заключват
        чувства
            в мерени
                   куплети,
та сърце
    от обич
        или
             болка
              да запей,
а просто – 
          в 
        бурите 
            се раждат 
                   тез 
                    с
                        о
                           н
                              е
                                 т
                                    и…!

8.12.2019 г.
Стоян Койчев-Шани
 

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??