27.09.2007 г., 8:52 ч.

...на шизотворни 

  Поезия
807 0 9

Пера от изпопадали ангели.

Будилникът звъни. Да стана ли?

Нелепо разпилени по земята.

Жена до мен. Със дъх в устата.

Събрах ги всички за колекция.

Отново съм със сутрешна ерекция.

Сега ще си направя сам криле.

Макар дъха, целувам я. Не ще.

Икар, Дедал и митове мухлясали.

На работа сме, но сме каталясали.

Рано ми е, за да ставам приказка.

Заглеждам я. Не ми е даже близка.

Ще ги използвам, за да пиша стихове.

И тя отсечено излаe: "Стига, бе!"

И стиховете ми ще са любовни.

Целунах я. А беше само вторник...

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??