24.04.2007 г., 6:13 ч.

на сребърни вретена здрачината 

  Поезия
565 0 7
 

***



На сребърни вретена здрачината

разприда меланхолно хоризонта...


Над плазмата от кръв и течно злато,

припламващи отблясъци се гонят...


...И  светещ скреж по голите лагуни.

И плаваща в петно от нафта крушка...


В зеленото море на своя унес

звездата на душата ми  се люшка. 

© Забраван Забраванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??