19.12.2009 г., 12:20 ч.

На стиха ми 

  Поезия » Друга
350 0 1

Достигам до тебе

през много неволи,

през погледи скрити

и думички голи.

Все се изплъзваш,

все отминаваш,

но... дълбоко във мене

диря оставаш.

Сблъсквам се с рими,

строфи проклети.

Мисли редя си-

нестройни куплети.

Ти отминаваш

съвсем безразличен,

весел, игрив,

сълзлив, драматичен.

Като първата обич

те чаках, да мога

да взема частица

от вечния огън,

който излъчваш,

с който привличаш.

Как да те накарам

и мен да обичаш,

наравно със други

творящи любови,

като мене , които

да горят са готови?

За мене мечта си,

чувство, прозрение.

Аз боготворя те,

СТИХОТВОРЕНИЕ.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е, понякога ни отминава, не се подчинява, не се получава, но за нас си остава мечта!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??