23.11.2008 г., 1:40 ч.

На Стоян Стоянов... 

  Поезия » Любовна
1149 0 2


На Стоян Стоянов...



Усещаш ли сърцето ми,
то вече не бие.
Поверих ти го да го пазиш,
а то се разби на парченца.

Болката е ужасна,
болка - защото знам, че те губя.
Тя разяжда плътта ми
и ме обсебва изцяло.

Не мога да си представя живота без теб.
Ти си човекът, за когото мечтая всеки миг.
Ти си този, когото обичам,
този, с когото искам да съм завинаги.

Разкъсвам се на хиляди парченца.
Изгаря ме всичко отвътре.
Не знам коя съм и какво правя.
Не знам защо съществувам.

Страх ме е, че не мога да живея без теб.
Страх ме е, че мога да те загубя.
Не искам да живея без теб,
защото те обичам.

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??