27.07.2011 г., 9:59 ч.

На сутринта 

  Поезия » Любовна
619 0 2

Вятърът - мъркащо коте -

затваря вратите на спомена...

Събуждам се портокалово-потна,

с изражение бонбонено...


След любовната нощ - изстрел в десятката -

дрехите ми се струват ненужни.

Спиш до мен, изтощен от схватката.

Сънуваш приливи теменужни.


И аз не знам дали е реално

това наше внезапно обсебване...

През прозореца гълъб наднича нахално

и ми шепне нещо вълшебно...


© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "След любовната нощ - изстрел в десятката -
    дрехите ми се струват ненужни."
    Така и трябва да е, иначе не сме съумели да слеем сърцата си, а само телата си.
  • ...че е любов
    Поздрав Нинка!
Предложения
: ??:??