1.01.2012 г., 14:54 ч.

На света от приятели 

  Поезия » Друга
495 0 3

Обичайте се, хора на земята,
простете си за всеки минал грях
и нека да ви води светлината
към бъдеще, изпълнено със смях.

Звъннете на приятелите стари,
пийнете чаша вино и за тях,
макар да са далеч и неразбрали,
защото сам човек е само прах.

Обичайте се - няма нищо друго
във този празен без усмивки свят
и проумейте, че е цяло чудо
да дишаш и с това да си богат.

Простете си, животът е прекрасен,
когато вярваш, че ще си щастлив
със някого във този свят ужасен,
за който точно ти си най-красив.

Обичайте се, хора на земята,
гушнете се със хората край вас
и нека Бог да влезе във сърцата
на всички ви с дванайсетия час!

© Веселин Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Щастлива, изпълнена с обич и благодат Нова година!
  • Весела и шастлива Нова година! Нека посланията ти достигнат до всяко сърце!
  • Красиви, истинни послания! Да е честита и изпълнена с Любов! Поздрав!
Предложения
: ??:??