27.04.2011 г., 15:11 ч.

На сънния бряг 

  Поезия » Любовна
805 0 12

Целувам ти нежно очите
и тихо прошепвам в съня.
Обичам! Дори и в мечтите,
ти в мен остани до смъртта!

Прокарай сребриста пътека,
облята да е в светлина
и стъпките нека са меки,
в килим от постлани цветя.

Да води напред към сърцето,
със вяра за слята съдба,
във детството както момчето
повярва в добри чудеса.

Щастлив остани, че ме има,
дори и далеч... след нощта.
Сърцето пулсира най-зримо,
щом бие във ритъм-мечта. 

Целувам ти нежно очите
и дълго оставам във тях.
Букетно събирам сълзите,
рисувайки... сънния бряг.


© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??