5.06.2022 г., 1:50 ч.

На теб! 

  Поезия » Любовна
144 0 0

Разминахме се с теб,
времето не ни прости,
макар невинни двама,
любов то не позволи.

 

Ще те помня в нощите
кога сам не ще заспа,
кога пак бленувайки
мир не ще има за духа.

 

Ще ми липсва нежността ти
и всичко, което сподели.
Колко нежно и деликатно

докосна ме, сърцето ми се сви.

 

Ще бродя в тъмнината
из самотата на нощта
и пак ще търся тебе
чистотата със свещта.

 

В мен заключена си вече,
нищо не ще ни раздели,
макар в нощта със свещ
да се търсиме сами.

 

С.Д.

© Симеон Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??