16.05.2006 г., 18:34 ч.

На Теб 

  Поезия
878 0 3
Благодаря, че тръгна по пътищата,
които аз предложих.
Благодаря ти, че място за мен
има в твойто сърце.
На тебе аз предложих земята и небето -
благодаря, че ги прие.
Обещавам да съм с теб до края
и през зло, и добро, и радост, и тъга,
защото аз още не зная, а и не искам
да усещам вкуса на греха.
А ти? Приемаш ли ме?
Разтрваряш ли обятия за мен в нощта?
Обещаваш ли да си ми верен
и да ме подкрепяш в трудните дела?
Подаваш ли ми своите длани
и пътищата си да слеем във едно?
Обичам те! Ще споделиш ли обичта ми
и заедно по-лек да направим този живот?!

© Яна Келорска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??