12.01.2016 г., 21:59 ч.

На теб, моя ласкава 

  Поезия » Любовна
419 0 0

Събуждам се – усещам те до мене –

спонтанна, жива и неизтощима.

И моля се да бъдат удължени

секундите щастливи, щом те има.

 

Прегръдка всяка с теб поражда нова,

целувката говори: „Не ме пускай!

Накрай света да дойда съм готова,

щом с мене ти си – нежен, мил и чувствен.”

 

Попивала на любовта лъчите,

не знаеш що са хладина и злоба.

Закона спазваш ти на Афродита –

животът синоним да е на обич.

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??