27.08.2019 г., 9:03 ч.

На тебе бъдещето си дължа 

  Поезия » Любовна, Строги форми
369 0 2

Сърцето си как исках да изтръгна...

От болката бе тежко наранено,

но сила то намери, не помръкна,

остана да тупти непобедено.

 

Душата си, аз мислех, ще изгубя

сред пусти дни и нощи в самота,

и казвах си " не ще се вече влюбя ",

а вярваше по чудо някак тя.

 

Разпадаха се сякаш ум и тяло,

и в този мой съдбовен, тъжен хаос

дойде, Чаровнице, и мене в цяло

превърна ти със красота и с радост.

 

И оцелях, и с теб ще продължа.

На тебе бъдещето си дължа.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??