12.02.2008 г., 20:34 ч.

На тебе всичко давам! 

  Поезия
1219 0 1

В стъклото се отразяват горещите ми сълзи...

За тебе са те, за тебе са мое мило страдание...

Бездънната болка в моето сърце

ме изгаря и започва да кърви...

За тебе са всичките сълзи, за тебе .

Те падат и нежно покриват зелените ми очи...

Навярно за теб и мен светът непознат е...

Отритнато щастие, завинаги заличено...

Усмивка далечна и болка  нечестна...

За тебе са те, за тебе са моите последни думи...

Че душата ми вече е бедна,

че всичко на тебе аз дадох...

За мъничко любов тихичко молех,

нещастно аз исках, за миг жадно погледнах към чашата празна и пак...

За тебе сълзите потичат!

За тебе е то, за тебе е то - моето студено, самотно сърце...

© Буба Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Те падат и нежно покриват зелените ми очи"

    Те това ако ми обясниш как става...
Предложения
: ??:??