16.04.2013 г., 22:59 ч.

На Тони 

  Поезия
441 1 3

               На Тони!!!


Искам да ù подаря живот,

сърцето ми във Нейното да тупка.

Във ритъм и синхрон - с любов,

да бъда Нейна сянка луда.


Искам да е моят стъклопис,

луната пълна с пръсти нарисувана,

изваяна във кръгъл обелиск

и в огнен обръч в пламъците лумнала.


Звезда от Орион ще ù откъсна,

във шепите ù сняг ще разтопя,

а Еос щом Зората си разпръсне

ще я посипя с блясък, топлина.


Небето в миг - посока ще открехна

да диша Волна, Дива, с вечността...

с душа по-лека и от пух, и нежност,

защото ще ù дам и свобода.


Една душа, която ти докосна с твоята!!!

Поклон пред паметта ти!!!

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Няма нищо по-свято и красиво от това да обичаш и любовта ти да бъде споделена!!!
  • Поклон пред паметта и! Поклон пред чистата обич!
  • Дори броят на посещенията ме ласкаят и радват !!! БЛАГОДАРЯ !!!
Предложения
: ??:??