17.10.2008 г., 0:16 ч.

На улица Мълчание 

  Поезия » Друга
425 0 6

Понякога се чувствам
като зима,
във летните представи
за обичане.
И тежък пада само
хоризонтът,
уви, над който сняг
не заваля.

Тогава пак се сещам за
тополите,
на улица "Мълчание" - еднакви,
с бронираните техни сенки
крием,
че всъщност туй мълчание е в нас...

и някак си ми става непознато,
(а уж израснах в този
малък свят)
на улица "Мълчание" е лято,
мълчим и ние с купища
от сняг.

© Станислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??