6.02.2007 г., 12:37 ч.

На ум 

  Поезия
924 0 6
На ум

Във случай, че усмивките "на ум"
са шифърът на делничния ребус,
със който неизменно тук навън
на мислите си търся своя фокус,
разбунена от пъзел в пъзела вървя
със сигурност едно към вероятност...,
и случващото се тъй искам да пренаредя
додето истински на себе си повярвам,
че тайнството е свята висота,
в която същността си преоткривам...,
додето да изгрее нещо ненадейно
и непременно да е от усмивките "на ум"...

Надявам се тогава да си тук.

© Мая Златева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??