6 feb 2007, 12:37

На ум 

  Poesía
930 0 6
На ум

Във случай, че усмивките "на ум"
са шифърът на делничния ребус,
със който неизменно тук навън
на мислите си търся своя фокус,
разбунена от пъзел в пъзела вървя
със сигурност едно към вероятност...,
и случващото се тъй искам да пренаредя
додето истински на себе си повярвам,
че тайнството е свята висота,
в която същността си преоткривам...,
додето да изгрее нещо ненадейно
и непременно да е от усмивките "на ум"...

Надявам се тогава да си тук.

© Мая Златева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??