17.05.2013 г., 16:51 ч.

На Валентин 

  Поезия » Любовна
621 0 0

СЪНЛИВАТА  луна се

пробужда от кошмарния сън.

Скрива лицето си

в парещо було.

Греят звездите, обречени.

Не изпускай мига, когато

слънцето те очаква.

Стопли си ръцете -

с тях ще ме галиш.

 

Разбуди се любов!

 

 

 

 

© Йорданка Пешлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??