26.07.2008 г., 8:37 ч.

***(на Валя Жекова) 

  Поезия » Пейзажна
994 0 2

Обичам дъжда...

Небесни бисерни сълзи...

Пречистване... За нечия душа...

Обичам да вали...

По керемидите на дядовата къща

капчици дъждовни ромолят...

Във щастливите ми дни ме връщат...

Приказки от детството мълвят...

Всичко е до болка същото...

Но обичните ми днес ги няма...

Шепне на ушенце къщата:

"Вече си голяма ти, голяма..."

... Небесни бисерни сълзи...

Обичам дъжда...

Пречистване... Боли!...

... Самота!...

... Вали...

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??