5.11.2017 г., 16:49 ч.

На всеки идващ ден ... 

  Поезия
916 1 1

На всяка утрин и на всеки ден,

аз, като на подарък гледам.

Надеждата, надеждата е в мен,

а тя умира, знам, последна.

 

Живота наш, планиран е така,

от кой, и Господ го не знае.

Сега си тук, подаде ми ръка,

а утре, виж, дошъл ни края.

 

Затуй, на всеки слънчев ден,

на облачето  бяло на небето,

се радвай, радвай като мен ...

И нека  пее песнички, сърцето!

© Александър Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??