17.08.2008 г., 0:25 ч.

На всички, които уж съм обичала... 

  Поезия » Любовна
549 0 2
Изплъзва се. Бавно изтича
през пръстите ми, губи се в безкрая
чувството, че съм те обичала.
Изглежда просто с теб съм поиграла

на влюбени, на чувства, на желания.
Придавах смисъл на свойта сивота,
унесена в въздишки и възклицания,
подскачайки на повърхността.

Какво под нея има, аз не зная.
Но не изригвай показно свойта лава.
Не ме оставяй в тебе да дълбая.
В пръстите ми жарта се вкаменява.


15.08.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??