6.01.2008 г., 19:53 ч.

На всички прекрасни женички от сайта... 

  Поезия » Хумористична
1433 0 32
 

Мойта любима женичка

обича една игричка.

„Двама са малко,

трима са много"

И ни изгаря тя като огън.

Аз пък обичам друга

„Пускам, пускам

кърпичка" на Теменуга.

А в кърпичката парички

от мен, от Илия, от всички...

Плащаме си ...

Пълна програма!

Няма любов,

но страстта е голяма.

Всичко си може тя, Теменуга,

само не може да бъде съпруга...

Та, мили женички,

тука във сайта.

Хубаво пишете

за любовта...

Но докато тука ви ръкопляскат

и хвалят ви с коментари прекрасни,

само за стихове вий не мислете,

а за юздата си дръжте мъжете...

Не искат те вашта любов голяма.

Най-много искат пълна програма...

Вие го можете и сте прекрасни,

щом може да пишете стихове страстни,

в самотните нощи, когато мъжете ви

отишли са уж на командировка...

Но, мили жени, истината е друга.

Мъжете ви срещам при Теменуга...

© Росен Яворов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??