1.03.2011 г., 20:21 ч.

На всяка възраст 

  Поезия » Любовна
607 0 3

 

 

       Любов, отминала със мойта младост,

       върни се в мен,

       духа ми възкресила!

       И донеси ми лъч от светла радост!

       Ела,

       макар и не с предишна сила!

 

       И есенното слънце ще ме стопли,

       щом вече минало е

       жарко лято.

       Знам, не със жал и не със плач и вопли

       назад ще върна времето

       крилато...

 

       На всяка възраст ти, любов, си нужна!

       Без теб светът е пуст

       и невъзможен!

       О, нека твойта нежност теменужна

       погали сетния ми дъх

       тревожен!  

 

 

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??