31.07.2007 г., 23:32 ч.

На въпроса на сервитьора: "Какво ще желаете за вечеря?" 

  Поезия » Еротична
1720 2 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Искам от онези
силните трусове,
дето Рихтер не е измервал
и които са
алкохол за сърцето,
а то (не само моето)
да тупти много горещо -
по Фаренхайт няма такава
температура,
защото е по-сложно
от една песен
за половия акт
или птиците в небето.
Много често
любовта не е факт,
ние си я измисляме
и сме горди
в недовършени фрази.
Амнезия... може би хаос
и ключа за лампата.
Искам си тъмното даже!
По стените...
отблясъци на червени
стенания. А кислород в мозъка
... значел оргазъм.
Феромоните били химия.
Къде е Менделеев
да ми докаже?
Песента свършва
с последния спазъм.
Ключът за лампата
ще е далече дълго още.
Измежду дрехите на пода
изхабен флакон - "Съблазън"
допълва дим от цигара,
издишан с умора -
изцедените ни мощи...
И на отворен прозорец
две птици искам
да се спрат на перваза.
Сънят, сгушен,
е незадължителната
стъпка - "Втора"...

© Мирослава Грозданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??