26.11.2007 г., 14:22 ч.

На Яна 

  Поезия » Любовна
901 0 12

С целувка нежна, като кадифе,
аз искам тебе да обгърна,
с ръце, душа и от сърце
да те погаля и прегърна.

 Живота ти да променя,
да го направя смислен,
на теб и  твоето дете
във цел и мисъл да превърна.

 За да изчезне в миг страха
от крясъците нощни, от побоя,
от погледа изплашен и сломен,
от поглед - зверски алкохолен.

 Защото всеки е роден свободен
и воля за живот той има,
защото нежността е дом сплотен,
а аз я имам и е твоя.

 Туй може да не е сега,
туй може да е утре,
но даже и да e във вечността,
аз тук съм, твой и неспокоен.

© Ноел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??