20.12.2007 г., 12:57 ч.

На звездното хоро иди... 

  Поезия » Любовна
740 0 4

 

 

На звездното хоро иди

и покани на танц луната.

Една мечта ми подари

и остави ме сама с вятъра.

 

И щом със белия юрган

денят звездичките покрие,

кажи ми само „добър ден"

и после, ако искаш, скрий се...

© Христина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??