29.06.2019 г., 3:15 ч.  

Набор от звезди 

  Поезия » Друга
334 2 2

Пак прелитам сто земи
и понасям се в полета.
С теб създавам висини,
смела, бляскава комета.

 

Късно пея за любов,
и копнея да те има…
Винаги съм аз готов 
лъч да бъда в люта зима.

 

Лято с ятото кръжи,
и почива до морето.
По-богат оставаш ти,
щом запазил си детето.

 

Пак прелитам сто земи.
Мракът никого не плаши.
Той е набор от звезди –
над деянията наши…

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??