20.02.2009 г., 15:29 ч.

Началото... 

  Поезия » Хумористична
513 0 1

Това е то - жена и питие...
И друго няма в мислите ви - знам.
Замаяни от вино и ракия
творите тук най-хубавия спам..


Всичко около вас върти се,
виното дори безвкусно е без вас.
Замаяни от вашите очи сме.
Виното, ракията, оставихме у нас.
  
Попитах магарето дали може да пише,
а то ми отвърна - познайте какво,
че можело - щяло поезия висша
със друго магаре да декламира в едно.

Заплатата трябва да бъдела щедра -
магарешки тръни и стиска сено.
И нека да видим ще иска ли някой
с магарето заедно да мери гърло.

Та значи магарето отваря устата
и стиховете литват с ясен глас,
на туй магарешко реване му се вика -
и нищо чудно, та нали магарето - това съм Аз.

© Васко Кютуков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много интересно!Хареса ми
    хуморът ти, желая ти късмет!
Предложения
: ??:??