7.01.2010 г., 13:36 ч.

Началото и краят на света 

  Поезия » Еротична
795 0 8

Искам тази вечер

да тръгнем двамата на път.

Съблечи се.

Разсъблечена

ще бъдеш моят кръстопът.

Ще търся пътеки неоткрити.

Ще откривам нови светове.

Ще  започна от гърдите ти,

от нежните ти рамене.

Ще се катеря.

Падам.

Ставам.

Бавно с устни ще пълзя.

Ще превземам всяка барикада.

И отново, и отново ще вървя.

Когато стигна коленете,

тук някъде ща спра.

Тук спират винаги мъжете -

при началото и краят на света.

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??