5.11.2018 г., 8:31 ч.

Над нещата - Понеделник 

  Поезия » Друга
311 5 14

Денят,

такъв, какъвто е,

се взира

в циферблата.

Връз малката стрелка присяда

и гледа:

как

голямата се мята

напред,

и все напред,

докато ставите ѝ

като кастанети

тракат.

Повдига се,

на всеки кръгъл час,

със светлото си

да я приласкае,

но

тя,

като целуната от мразен мъж,

се втурва…

Към безкрая.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

*https://www.youtube.com/watch?v=xQqDXrSwgMk&start_radio=1&list=RDxQqDXrSwgMk 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??