7.07.2013 г., 15:20 ч.

Над сенките... 

  Поезия » Любовна
562 0 7

Душата ти прилича на стихия

забравена от бурното море,

когато го преплуваш ще откриеш

една вълна на твойте брегове!

 

Сърцето ти за мен е пирамида,

но в нея има други богове

и колкото върхът да се издига -

на входа чака моето сърце!

 

В очите ти откривам детски страх,

приличат на забравено подземие...

Аз паяжините с ръка събрах

над сенките от мъдрото безвремие!...

 

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??