Над смълчаните полета
съхнат приказни мезета.
Писана шейна премина.
Пълна е със вино.
Зън, зън, зън,
зън, зън, зън,
пълна е със вино .
Бягат там ловци игриви.
Гонят те прасета диви.
Дим над скарата се вие.
Вино ще се пие.
Зън, зън, зън,
зън, зън, зън,
вино ще се пие.
Къщички в снега се гушат,
а коминчетата пушат.
Само баби по терлици
тъпчат кървавици.
Зън, зън, зън,
зън, зън, зън,
тъпчат кървавици.
© Слави Комитов Всички права запазени
😂 чашка по чашка дружина с/ъ/бира,
руйно да се лее,
да не пресъхва вира!
Весело посрещане!