26.09.2007 г., 15:55 ч.

надежда 

  Поезия
594 0 5

Свещта в ръката ми изгаря
и моля се тя греховете ми да освети,
молитва за спасение повтарям,
но и сама не вярвам, че заслужавам
Той да ми прости...

© Теодора Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??