25.04.2014 г., 20:10 ч.

Надежда 

  Поезия » Любовна
579 0 6

Чудя се накъде аз крача

не виждам пътя бляскав и красив,

а виждам само улиците сиви.

Губя те, любов, изчезваш от мечтите ми дори,

бавно избледняваш ти...

Щом видя те отново, 

сълзите бликат, без да питат,

а сърцето сякаш от гърдите ми ще скочи.

Не, няма аз да се предам

и на злото аз да се отдам.

С последни сили и пресъхнали сълзи 

ще вярвам аз, че отново пътищата си ще съберем

и в прегръдка нежна аз бавно ще изгарям.

© Ивелина Мондешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??