25 abr 2014, 20:10

Надежда 

  Poesía » De amor
582 0 6

Чудя се накъде аз крача

не виждам пътя бляскав и красив,

а виждам само улиците сиви.

Губя те, любов, изчезваш от мечтите ми дори,

бавно избледняваш ти...

Щом видя те отново, 

сълзите бликат, без да питат,

а сърцето сякаш от гърдите ми ще скочи.

Не, няма аз да се предам

и на злото аз да се отдам.

С последни сили и пресъхнали сълзи 

ще вярвам аз, че отново пътищата си ще съберем

и в прегръдка нежна аз бавно ще изгарям.

© Ивелина Мондешка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??