28.12.2005 г., 20:48 ч.

НАДЕЖДА 

  Поезия
589 0 2
НАДЕЖДА

Не приемаме лесно обидата

и от обич да бъдем докоснати.

Всяка стъпка към нас извървяна

се забива до болка в сърцата ни.

А е толкова просто и лесно

да протегнеш ръка и прегърнеш.

Да повярваш във тази надежда,

от очите ми дето извира –

неподправена, тиха и нежна,

тя те вика и ласкаво пее.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??