15.02.2017 г., 11:03 ч.  

Надежда 

  Поезия
297 0 0

Човек ли си или си сила?

Помагаш ли или вредиш?

В едно съм сигурна – знам, че те има,

но май на доста ти тежиш.-.

 

Нося те и аз в мойто сърце,

до ден днешен, още от малко дете.

Надявам се на по-добър живот,

да спрем да влачим тежкия хомот.

 

Дано не си напразна ти,

да не си само двигател на мойте мечти...

 

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??