Feb 15, 2017, 11:03 AM  

Надежда 

  Poetry
302 0 0

Човек ли си или си сила?

Помагаш ли или вредиш?

В едно съм сигурна – знам, че те има,

но май на доста ти тежиш.-.

 

Нося те и аз в мойто сърце,

до ден днешен, още от малко дете.

Надявам се на по-добър живот,

да спрем да влачим тежкия хомот.

 

Дано не си напразна ти,

да не си само двигател на мойте мечти...

 

© Donika Jelkova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??