29.04.2017 г., 22:02 ч.

Надежда 

  Поезия » Свободен стих
265 0 0

В душата ми е болката,

огромна, душеща, безкрайна.

Разравям. Търся нещо друго вътре.

Няма!

Погълнала е всичко и дълбае.

Дълбае надълбоко и поглъща всичко, свързано с мен,

до което нявга съм допирал.

Ще ме довърши ли? Силно се надявам.

За да се родя отново.

За да мога отново да живея.

 

            Стефан Цеков

© Стефан Цеков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??