Apr 29, 2017, 10:02 PM

Надежда 

  Poetry » Free verse
269 0 0

В душата ми е болката,

огромна, душеща, безкрайна.

Разравям. Търся нещо друго вътре.

Няма!

Погълнала е всичко и дълбае.

Дълбае надълбоко и поглъща всичко, свързано с мен,

до което нявга съм допирал.

Ще ме довърши ли? Силно се надявам.

За да се родя отново.

За да мога отново да живея.

 

            Стефан Цеков

© Стефан Цеков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??