29 abr 2017, 22:02

Надежда 

  Poesía » Verso libre
268 0 0

В душата ми е болката,

огромна, душеща, безкрайна.

Разравям. Търся нещо друго вътре.

Няма!

Погълнала е всичко и дълбае.

Дълбае надълбоко и поглъща всичко, свързано с мен,

до което нявга съм допирал.

Ще ме довърши ли? Силно се надявам.

За да се родя отново.

За да мога отново да живея.

 

            Стефан Цеков

© Стефан Цеков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??