Изгубих битката със килограмите,
изпробвах диети и не една, и две,
изгубих битката със "пирамидите",
отидоха парите ми във чуждите ръце.
Изгубих няколко приятели,
но не смъртта ми ги отне,
изгубих битката с годините,
и младостта ми тръгна си,
и даже "сбогом" не си взе.
Последен опит ще направя,
последна капчица ще изцедя,
ще се опитам да спася,
теб мили,
и моето
дете!
© Светла Пенчева Всички права запазени