Jun 18, 2017, 10:18 AM

Надежда 

  Poetry » Civilian
369 0 1

Изгубих битката със килограмите,

изпробвах диети и не една, и две,

изгубих битката със "пирамидите",

отидоха парите ми във чуждите ръце.

 

Изгубих няколко приятели,

но не смъртта ми ги отне,

изгубих битката с годините,

и младостта ми тръгна си,

и даже "сбогом" не си взе.

 

Последен опит ще направя,

последна капчица ще изцедя,

ще се опитам да спася,

теб мили,

и моето

дете!

 

© Светла Пенчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всичко е преходно. Нарича се живот. Спаси спомените. Добрите спомени. Така ще спечелиш най-важната битка! Ще си върнеш загубеното.
Random works
: ??:??