18.06.2017 г., 23:22 ч.

Надежда 

  Поезия » Друга
471 0 3

Когато си сам и никой в теб не вярва,
вдигни глава и в огледалото се погледни.
Там стои човекът, който ще повярва,
и който за ръка ще те държи – това си ти.
Сам в себе си сигурен бъди,
така ще сбъднеш най-съкровените мечти.
Надеждата винаги е жива, от теб зависи дали ще я съхраниш,
дали ще се бориш, дали ще постигнеш целта си и дали ще се удовлетвориш.
Никога не падай духом и не губи усмивката от своето лице,
защото някой някъде те чака, бленува, за твоето добро сърце.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??