31.10.2004 г., 23:51 ч.

Надежда 

  Поезия
967 0 0
Надежда

Слънцето грее дори през нощта
вятарът вее над тихи поля
глас на момиче звънти над земята
дъжд от усмивки вали из гората!

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??